AirDroid

AirDroid

Bedien je Android-toestel met je browser

VOOR

  • Stabiele verbinding
  • Mooie interface
  • Makkelijk te installeren

TEGEN

  • Slaapstand verbreekt verbinding

Excellent
9

Met AirDroid maak je draadloos verbinding met je Android-toestel via je browser.

AirDroid heeft een aantal leuke functies voor bezitters van een Android-telefoon. Niet alleen deel je draadloos bestanden, je kunt er nog veel meer mee. In principe maak je draadloos verbinding met je Android-toestel om bestanden, muziek, foto's, muziek, video, apps en contacten te beheren. Je kunt zelf sms'jes lezen en versturen via de web interface.

Naast de app heb je natuurlijk ook een browser nodig waarmee je naar web.airdroid.com surft. Deze site biedt je de grafische interface waarmee je je Android-toestel bedient. Met de vier virtuele desktops wordt multitasken kinderspel. Ook zijn er widgets die je informatie over je systeem geeft.

AirDroid biedt een solide verbinding voor het delen van bestanden, hoewel de verbinding gepauzeerd wordt als je toestel in slaapstand gaat. Dit kun je vermijden door de time out van het scherm uit te schakelen in je teleefoninstellingen.

In de app zie je uitgebreid overzicht van de soorten bestanden en taken op je telefoon. Daarnaast is er een volledige file manager en zelfs een "Data Counter", die je laat zien hoeveel data je hebt verbruikt. Tot slot heeft AirDroid een onderdeel voor aangeraden apps, maar die vonden wij persoonlijk niet heel erg interessant.

AirDroid is een indrukwekkende app die veel meer doet dan bestanden delen. Dankzij de intuïtieve interface en talloze mogelijkheden is AirDroid innovatief en erg handig.

Meeste downloads Utilities & Tools voor android

Meer

Beoordelingen about AirDroid